کارگاه مقدماتی سیپا و جایگاه آن در حفظ، احیاء و بهرهبرداری خردمندانه از تالابها برگزار شد.
در راستای اجرای برنامههای آموزشی ترویجی، مصوب شورای هماهنگی شبکه تشکلهای محیط زیست و منابع طبیعی کشور و در ادامه برگزاری دورههای کارگاهی، به پیشنهاد و با اجرای گروه هماندیشی تشکلهای تالابی کشور، «کارگاه مقدماتی سیپا و جایگاه آن در حفظ، احیاء و بهرهبرداری خردمندانه از تالابها» به صورت مجازی و از طریق اتاق گفتگوی شبکه در پلتفرم بومی اسکایروم، برگزار شد.
این کارگاه، پس از اعلام فراخوان برگزاری، با استقبال کمنظیر تشکلهای سراسر کشور مواجه شد، بهطوریکه در همان ساعات اولیه، بیش از ۶۰ نفر در آن ثبت نام نمودند و به ناچار، با اعلام توقف ثبتنام، برنامهریزی اجرای آن در سه گروه مجزا صورت گرفت و در روزهای سهشنبه، چهارشنبه و پنجشنبه، ۱۸ و ۱۹ و ۲۰ آذر ۹۹ با تسهیلگری و اجرای حسین رفیع، مرجع ملی تشکلهای مردمنهاد در کنوانسیون بینالمللی رامسر و مدیریت دبیرخانه هماندیشی تالابی کشور برگزار شد.
هرچند این کارگاهها به عنوان یک تجربه تقریبا جدید، با چالشهایی همراه بود اما با این حال، شرکتکنندگان در هر سه گروه، بازخوردهای بسیار مثبتی ارائه دادند و انگیزه برگزاری دوره جامع آموزشی «سیپا» را دوچندان نمودند.
در سه روز برگزاری کارگاه مقدماتی سیپا، مهندس ارواحی، مدیر محترم دفتر طرح تالاب، دکتر باقرزاده کریمی، رئیس محترم دفتر حفاظت و احیاء تالابها و سرکار خانم مهندس آقایی، معاون محترم آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست نیز در آن شرکت کردند.
گزارش تکمیلی کارگاه مقدماتی سیپا، به زودی از سوی گروه هماندیشی تشکلهای تالابی کشور تنظیم و منتشر خواهد شد. همچنین با توجه به استقبال کمنظیر شرکتکنندگان، به اطلاع میرساند دوره تخصصی آموزش جامع سیپا، در اولین فرصت، برنامهریزی و اجرا خواهد شد.
شورای هماهنگی شبکه با تشکر از دبیرخانه گروه هماندیشی تشکلهای تالابی کشور و تیم برگزارکننده کارگاه و سپاس از مدیران دولتی حاضر در کارگاه، امیدوار است سلسله برنامههای آموزشی و ترویجی شبکه، مورد توجه و پشتیبانی نهادهای مسؤول در این حوزه قرار گرفته و از ظرفیت خوب دانشی و کارشناسی و تسهیلگری تشکلهای مردمنهاد در راستای آموزش عمومی و تخصصی عموم مردم علاقمند، بهره مطلوب برده شود.
شورای هماهنگی شبکه تشکلهای مردمنهاد محیط زیست و منابع طبیعی کشور – ۲۱ آذر ۹۹